MVW ITconsultancy

The company that saves you money........

Onze Klanten

Onze Klanten

Klanten

De klanten zijn onze reden van bestaan, hun interesse is het doel van al onze daden. En een lachend gezicht is de best mogelijke betalingvoor ons harde werk.

Enkele van onze klanten:

1. Burghgraef VanTiel & Partners B.V. (www.risicoinpecties.nl)

Bedrijf wat gespecialiseerd is in brandrisico's met uitgebreide gevarendekking in alle ondernemingsrisico's voor handel en industrie.
Met moderne ICT-techniek worden bevindingen en onderzoeksresultaten snel en digitaal verwerkt in heldere rapportages en op maat gemaakte adviezen.

Gerealiseerd: Inspectietool in FileMaker, waarbij inspecteurs met behulp van PDA's inspecties invoeren, waarna door standaardisering van output binnen zeer korte tijdsbestek diverse en volledige rapporten kunnen worden gegenereerd in MS-Word en PDF-formaat. Tijdsbesparing afhankelijk van rapport van 2-5 uur.

          

2. XENIA Travel B.V. (www.xenia.nl)

XENIA Travel B.V. verzorgt individuele kwaliteitsreizen naar KRETA en La Palma.

Gerealiseerd: Website incl. prijzendatabase (ASP-scripts) en Brochure-, Boekings- en Facturatieprogramma in FileMaker. Tijdsbesparing afhankelijk van wensen klant ong. 1,5 uur per aanvraag/boeking.

    

3. Klimakon B.V. (www.klimakon.com)

Al meer dan 30 jaar is Klimakon B.V. een vertrouwde naam als het gaat om centrale verwarmingsinstallaties, ventilatie in woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Klimakon B.V. adviseert, ontwerpt, monteert en installeert en let daarbij in het bijzonder op kwaliteit, energieverbruik en esthetische uitvoering. Periodiek onderhoud en reparaties zijn bij Klimakon B.V. in vertrouwde handen.

Gerealiseerd: Installatie en onderhoud netwerk. Website, Meer-/minderwerkprogramma. Tijdsbesparing afhankelijk van grote bouw en wensen klant ong. 8 tot 16 uur per bouw.


4. Feenstra Verwarming B.V. (www.feenstra.com)

Feenstra Verwarming B.V. is al zestig jaar actief binnen de Nederlandse installatiewereld en heeft een enorme knowhow en ervaring opgebouwd met het installeren van op maat gesneden cv- en warmwatersystemen in woningen en utiliteitsbouw. Inmiddels bestaat Feenstra uit een groot aantal bedrijven en vestigingen. Ze adviseren, installeren, voeren preventief en correctief onderhoud uit en ondersteunen bedrijven, instellingen en particulieren bij het nemen van belangrijke investeringsbeslissingen. Met vestigingen door heel Nederland, ruim 1600 medewerkers en meer dan 750 volledig uitgeruste auto`s kunnen wij een uitstekende en snelle lokale service garanderen. Sinds januari 2001 is Feenstra een zelfstandige dochter van Nuon.

Gerealiseerd: Aanvulling op klantenmanager. Volledig geautomatiseerde check op kredietwaardigheid klant in FileMaker. Tijdsbesparing  ong. 3 tot 5 uur per dag.

All Rights Reserved...